Arhiva categoriei: Arhiva

Primavera P6 v.17 – viteza crescută de navigare în interfața Web și funcționalități noi!

In Primavera P6 v.17, Oracle continuă procesul de înlocuire a appleturilor Java cu pagini scrise în HTML5. Astfel, viteza de încărcare a paginii HTML este mai mare în lipsa plug-inurilor suplimentare.

Paginile standard (HTML-based) oferă aceleași funcționalități ca și cele clasice (Java-based), iar unele pagini au fost reproiectate.

Mai jos, elementele comune ale unei pagini HTML (ex: fereastra Activities)

banner

1. Elementul Grid poate fi utilizat pentru a adăuga, edita sau vizualiza informații pe pagină
2. Selectand un rand, meniul Row Action devine disponibil cu o serie de functii care pot fi realizate (ex: copiere, decupare si lipire etc.)
3. Ferestrele de detalii (Detail Windows) pot fi utilizate pentru vizualizarea și editarea proprietăților elementului selectat în fereastra tabelara (Grid)
4. Bara de instrumente (Toolbar) contine diferite butoane și meniuri care include o serie de funcționalități comune: Print, Save to PDF și Full Screen etc.
5. Bara de instrumente (Toolbar) mai conține meniul Actions care oferă diferite funcții

fig. 2

In pagina de administrare resurse (Resource Administration), meniul conține opțiunea de import din Microsoft Excel:

fig. 3

6. Multe pagini conțin opțiunea “Customize View” pentru selectarea coloanelor, filtrelor, criteriilor de grupare și alte setări care influențează vederea în pagină.

P6 v17 include o serie de îmbunătățiri și funcționalități noi în paginile HTML, printre care:

Export / Import facil în aplicația Microsoft Excel:

fig. 4

– Adăugare nod WBS, inclusiv cu activitățile din șablon, în fereastra Activities:
fig. 6

– Opțiuni de configurare sporite pentru ferestrele aplicației. Exemplu, fereastra Resource Assignments poate avea multiple vederi
fig. 8
fig. 9

– Selectarea opțiunilor de salvare în format PDF:
fig. 11

– Pagina EPS include Global Search & Replace pentru schimbări globale în mai multe proiecte simultan:
fig. 12

Alte dezvoltări orientate spre ușurarea operării sunt:
• Importul / exportul vederilor din pagina Activities. Vizualizările clasice și standard pot fi exportate și apoi importate ca vizualizări standard ale utilizatorilor.
• Sunt disponibile opțiunile Move Left și Move Right, pentru a repoziționa un element în ierarhia WBS, EPS sau altă ierarhie.
• A fost adăugată gruparea bazată pe intervale

Dacă utilizatorii nu doresc deloc în apicație interfețe clasice Java, a fost creată o fereastră de dezactivare a acestora.

Pentru mai multe detalii și prezentarea integrală a suitei de aplicații Primavera P6 EPPM v.17 , completați formularul de mai jos:

Mă interesează o prezentare a suitei Primavera P6 v 17

Infinity Business Academy, scoala care formeaza profesionisti in Managementul Proiectelor.

Continuam seria de cursuri dedicate tuturor celor implicati în dezvoltarea proiectelor.

banner

- Certificat de absolvire ANC
- 35 PDUs pentru cursul de project management
- Competențe unice în managementul proiectelor
- Abilități practice de utilizarea instrumentelor software
- Exemple practice din diferite industrii
- Cel mai bun raport preț / calitate
- Garanția “Money Back”

Planifică, monitorizează și livrează cu succes proiecte, cu ajutorul cursurilor și certificărilor oferite de Infinity Business Academy

 • Câștigă experiență practică de care ai nevoie pentru a gestiona proiectele, a estima riscurile și a-ți dezvolta competențele de leadership
 • Adună punctele PDU necesare certificării Project Management Professional (PMP)®, sau dobandește atestatul de “Manager de Proiect” emis de ANC (Agenția Națională pentru Calificări – Ministerul Educației Naționale)
 • Înscrie-te acum la unul din cursurile Infinity Business Academy și primești garanția “Banii înapoi” în termen de 5 zile de la terminarea acestuia, dacă nu ești mulțumit de calitatea cursului

Vă așteptăm cu drag în echipa Infinity Business Academy!

Capture

WORKSHOP gratuit – Solutii de Managementul Riscurilor

24 Februarie 2017 – ora 13:00

WORKSHOP gratuit – Solutii de Managementul Riscurilor in ..

.. organizatii

        .. proiecte

                .. operare

Descopera cele mai noi solutii de management al riscurilor, ce te pot ajuta in activitatea curenta, fie ca este vorba de managementul riscurilor la nivel de organizatie, in proiecte sau in faza de operare.

La nivel de organizatie

Complexitatea proceselor desfasurate de o organizatie, presupune expunerea la un numar foarte mari de riscuri ce pot afecta obiectivele strategice ale acesteia. Fie ca vorbim de riscuri financiare, juridice sau tehnice, impactul acestora trebuie evaluat si gestionat integrat si proactiv la nivelul organizatiei.
Captura din rularea RiskAlert

Aplicatia RiskALERT permite gestionarea riscurilor la nivelul fiecarui departament si alertarea automata a persoanelor responsabile astfel incat procesul de implementare a solutiilor de atenuare a riscurilor sa se desfasoare in conditii optime.

 

La nivel de proiect

 

Optimizarea graficului de incarcare a resurselor, aprovizionarea la timp a materialelor si a echipamentelor sau identificarea probabilitatii de indeplinire a obiectivelor proiectului buget/timp/calitate inca din faza de planificare, sunt doar cateva din beneficiile ce pot fi obtinute in urma implementarii optime a proceselor de management al riscurilor.

Aplicatia Primavera Risk Analysis permite evaluarea atat calitativa cat si cantitativa a riscurilor identificate. Dispunand de un puternic motor de calcul ce poate rula zeci de mii de scenari in doar cateva minute, veti beneficia de grafice de executie ce tin cont de impactul riscurilor si veti putea determina in mod corect bugetul de contingenta (rezerva) ce ar trebui adoptat in proiect pentru a putea gestiona in mod optim riscurilor daca acestea vor impacta la un moment dat proiectul.
Captura din rularea RiskAnalysis

<strong >
In faza de operare

imagine proces industrial In zilele noastre o importanta din ce in ce mai mare o reprezinta siguranta in faza de operare. Riscurile sunt complexe si pot avea un impact dramatic, de la simple accidente si pana la pierderea de vieti omenesti.
Aplicatia SafetyRisk dispune de toate uneltele necesare identificarii, evaluarii si montorizarii riscurilor, functionand pe principiul reducerii acestora la pragul minim rezonabil de impact (ALARP). Aplicatia respecta principiile standardelor internationale in domeniu: Seveso III, ISO 31000:2009 sau BS OHSAS 18001.

Inscrieri, in limita locurilor disponibile, la numerele de telefon: 0737 503 352, 0737 503 342 sau
email: office@infinitybiz.ro

Locatie: str.Constantin Aricescu nr.18, etaj 3 – interfon 05, sect.1 Bucuresti

imagini sediu

Curs Managementul Riscurilor in proiecte

In perioada 07 – 09 Decembrie 2015, in Bucuresti, a avut loc cursul Managementul Riscurilor in proiecte.

In conditiile evenimentelor actuale, prin acest curs ne propunem mai mult decat insusirea notiunilor de managementul riscurilor si ne axam cu precadere pe stabilirea contextului de implementare a managementului riscurilor, monitorizarea si controlul riscurilor.

Am adaptat metodologia noastra pentru a raspunde cerintelor necesare atenuarii riscurilor majore, ce pot afecta constrangerile proiectelor, precum: obiective civile sau alte obiective identificate de autoritatile in domeniu ca alerte cu risc de impact major.

Studiile de caz, bazate pe o experienta de implementare de peste 10 ani, in companii din industriile – constructii si inginerie, petrol si gaze, infrastructura, dau acestui curs garantia unei valori adaugate dincolo de conceptele teoretice.

Cunostinte dobandite:

 • Dobandirea cunostintelor de baza in managementul riscurilor
 • Stabilirea bazei pentru implementarea conceptelor de management al riscurilor in organizatie
 • Insusirea tehnicilor de identificare si evaluare a riscurilor ce pot influența obiectivele proiectelor
 • Intocmirea si gestionarea registrului de riscuri
 • Identificarea actiunilor de diminuare a impactului riscurilor asupra obiectivelor proiectului
 • Intelegerea mecanismelor analizei probabilistice – Monte Carlo

Subiecte abordate:

 • Concepte fundamentale in managementul riscurilor
 • Procesul de management al riscurilor – arie de expertiza a managementului de proiect
 • Planul de management al riscurilor
 • Ce este riscul – amenintari si oportunitati
 • Identificarea riscurilor
 • Analiza calitativa si cantitativa a riscurilor
 • Stabilirea strategiilor de raspuns
 • Controlul riscurilor
 • Analiza de risc pe baza instrumentului software de managementul riscurilor: Oracle Primavera Risk Analysis
Formular inscriere

Cui se adreseaza:

 • managerilor de proiecte si programe
 • personalului implicat in managementul proiectelor
 • tuturor celor interesati de implementarea proceselor de management al riscurilor

Desfasurarea cursului:

 • Durata: 3 zile / 6h / zi
 • Intervalul orar: 09.00 – 17.00

Valoarea cursului:

270 EURO + TVA

Locatie:

Phoenicia Grand Hotel – sala Damour, Bucuresti

Inscrieri la:

office@infinitybiz.ro
t: 021 232 11 38 // f: 037 200 38 92

Curs practic Managementul Proiectelor de Construcții utilizând Primavera P6

project centric

În perioada 29 iunie – 02 iulie 2015, Infinity Business Center lansează Cursul cu aplicabilitate practică în Managementul Proiectelor de Construcții utilizând Primavera P6.

Cursul se adresează tuturor părților interesate în realizarea unei construcții civile sau industriale, fie că este vorba despre investitor, antreprenor general sau consultantul în managementul proiectelor.

Ca element de noutate, cursul este structurat pe modelul “Project Centric”, având în centrul atenției un studiu de caz concret în jurul căruia se vor consolida elementele practice și teoretice, precum și instrumentele software pentru planificare și analiza de risc.

Exemplele practice parcurg întreg ciclul de viață al unui proiect de la stadiul de concept până la proiectarea de detaliu și execuția propriu-zisă. Schimbările soluțiilor de proiectare sau detalierea planurilor pe parcursul execuției, reprezintă un factor extrem de sensibil care poate avea un impact major asupra bugetului și termenelor de execuție.

Prin gestionarea riguroasă a schimbărilor față de planul de referință, prin replanificare și prin detalierea planificării, atunci când apar detalii de execuție, pot fi evitate depășirile de buget și termen. În același timp, această abordare poate constitui o armă veritabilă în eventuale dispute între părțile contractuale.

Ce oferim cursanților noștri?

Cursanții vor căpăta deprinderi practice privind definirea scopului proiectului, folosind structura de defalcare a activităților (WBS), estimarea duratelor și costurilor activităților, întocmirea graficului de proiect folosind ca instrument de planificare Primavera P6. Totodată, vor fi prezentate cele mai bune practici în planificarea și estimarea proiectului. Un loc aparte în cadrul cursului îl va ocupa analiza de risc, cu accent pe partea practică.

Condiții de desfășurare a cursului:

 • Durata cursului: 4 zile, în intervalul orar 09.00 – 17.00
 • Modul de predare: interactiv
 • Locație: București – centrul de instruire pus la dispoziție de Infinity Business sau opțional la sediul clientului (pentru mai mult de 5 participanți)
 • Metoda de lucru: metodologie bazată pe experiența practică în proiecte

Lectori:

Horia Bărbuță, PMP – Expert în managementul proiectelor, trainer și consultant cu o experiență vastă de lucru în proiecte de Construcții, Telecomunicații, Petrol și Gaze și IT
Virgil Andrei – Inginer de planificare și monitorizare a proiectelor.
Radu Beșliu, Inginer proiectant – Consultant tehnic cu o experiență vastă în proiectarea și managementul lucrărilor de construcții.

Curs Managementul Riscurilor

04 – 05 iunie 2015, Bucureşti

În perioada 04 – 05 iunie 2015, Infinity Business Center a organizat cursul Managementul Riscurilor.

Cursul oferă noțiuni aprofundate de managementul riscurilor și parcurge toate etapele necesare analizei de risc, pornind de la stabilirea contextului de implementare a managementului riscurilor în organizație și până la monitorizarea și controlul riscurilor.

Studiile de caz, bazate pe o experiență de implementare de peste 10 ani, în companii din industriile – construcții și inginerie, petrol și gaze, infrastructură, dau acestui curs garanția unei valori adăugate dincolo de conceptele teoretice. Cursanții vor dobândi, pe lângă însușirea unei metodologii agreate internațional și o parte din lecțiile învățate din analiza riscurilor a peste 50 de proiecte cu un buget cumulat mai mare de un miliard de euro.

Scop

 • Creșterea nivelului de performanță a managementului de proiecte/portofolii derulate de organizație, utilizând principiile analizei de risc.

Cui se adresează:

 • managerilor de proiecte și programe
 • personalului implicat în managementul proiectelor
 • tuturor celor interesați de implementarea proceselor de management al riscurilor

Obiective

 • Dobândirea cunoștințelor de bază în managementul riscurilor
 • Stabilirea bazei pentru implementarea conceptelor de management al riscurilor în organizație
 • Însușirea tehnicilor de identificare și evaluare a riscurilor ce pot influența obiectivele proiectelor
 • Întocmirea și gestionarea registrului de riscuri
 • Identificarea acțiunilor de diminuare a impactului riscurilor asupra obiectivelor proiectului
 • Ințelegerea mecanismelor analizei probabilistice – Monte Carlo

Structura cursului

Ziua 1

 • Managementul riscurilor – arie de expertiză a managementului de proiect
 • Metodologia standard de management al riscurilor
 • Planificarea procesului de management al riscului
 • Identificarea riscurilor, reguli și tehnici de identificare a riscurilor
 • Tehnici de diagramare (diagrama Ishikawa, diagrame de proces, diagrame de influență)
 • Registrul de riscuri
 • Evaluarea riscurilor
 • Analiza calitativă
 • Matricea Probabilitate-Impact, prioritizarea riscurilor

Ziua 2

 • Analiza cantitativă a riscurilor (EMV, Arborele decizional, Simularea Monte Carlo)
 • Estimarea în trei puncte a duratei activităților
 • Probabilitatea de realizare a obiectivelor, probabilități de referință
 • Planificarea răspunsului la risc
 • Strategii de răspuns la risc
 • Analiza Cost-Beneficiu
 • Monitorizarea și controlul riscurilor
 • Reevaluarea riscurilor
 • Raportarea (histograme, diagrame Tornado, diagrame Scatter-Plot)

Speaker

Horia Bărbuță, PMP – Expert în managementul proiectelor, trainer și consultant cu o experiență vastă de lucru în proiecte de Construcții, Telecomunicații, Oil&Gas și IT.

Participanții la acest curs vor primi GRATUIT o licență a aplicației RiskALERT Trial cu o valabilitate de trei luni.

RiskALERT este o aplicație informatică interactivă de gestionare a riscurilor unui proiect sau portofoliu de proiecte, prin alertarea din timp asupra apropierii unui posibil moment de materializare a unui risc. De asemenea, RiskALERT se adresează procesului de management al riscurilor la nivelul organizației, facilitând identificarea și evaluarea riscurilor care pot să impacteze procesele de business din fiecare departament și/sau divizie.

Seminar – Monitorizarea si Controlul Proiectelor

23 Octombrie 2014, Bucuresti

Oricat de bine planificam, executia unui proiect se afla mereu intr-o pozitie de incertitudine, in care amenintarile si oportunitatile se manifesta deopotriva, fara a le putea controla in mod cert. De aceea consideram ca, Monitoizarea este tehnica prin care un proiect poate fi mentinut in parametri optimi de performanta.

Subiecte abordate:

MONITORIZAREA SI CONTROLUL PROIECTELOR

 • Colectarea informatiilor despre proiect
 • Analiza performantei proiectului
 • Raportarea performantei
 • Managementul schimbarilor in proiecte
 • Exemple practice

ANALIZA VALORII DOBANDITE (EVM) – o abordare exhaustiva

 • Notiuni teoretice
 • Indici de performanta
 • Determinarea Forecast-ului in functie de istoricul proiectului
 • Exercitii si exemple practice

MASURAREA PROGRESULUI IN PRIMAVERA P6

 • Modalitati de colectare a informatiilor actuale (web-based, smart mobile)
 • Realizarea curbelor S de progres
 • Alegerea tipului de progres (fizic, de durata, etc.) in functie de proiect
 • Determinarea procentului de realizare la nivelul structurii WBS si al proiectului
 • Rapoarte de progres in Primavera P6 EPPM (Desktop, Web, BI Publisher)
 • Masurarea progresului utilizand Primavera Analytics

Primavera Analytics:

Un pachet de Business Intelligence (BI) care furnizeaza perspective valoroase pentru proiectele si portofoliile Primavera P6 Enterprise Project Portfolio Management. P6 Analytics ajuta la descoperirea tendintelor si identificarea problemelor, avand ca finalitate luarea deciziilor corecte.

Beneficii:

 • “Best-practice” Analytics: Sporeste analiza de resurse, analiza variatiilor, EVM, costurile si performanta planificarii bazate pe rapoartele KPI si a indicilor de performanta a proiectului.
 • Analiza “Root-Cause” : Capacitatea de a analiza in detaliu, permite migrarea de la imaginea de ansamblu, la parti specifice ale unui proiect, ajutand la descoperirea cauzelor negative ce afecteaza performanta proiectului.
 • Transparenta performantei proiectului: P6 Analytics confera o singura solutie BI. Datele proiectului din Primavera P6 pot fi combinate cu sisteme financiare ERP si impreuna cu datele despre clienti, ofera o viziune de ansamblu asupra companiei. Nivelul ridicat de transparenta ofera informatiile necasare pentru maximizarea eficientei si a investitiilor.
 • Rapoarte customizate: Ofera controlul total de a modifica panourile de comanda standard pentru a crea rapoarte customizate.
 • Gestionarea proiectelor “overperforming” si “underperforming”: Identificarea rapida a proiectelor peste performanta si a celor neperformante. O analizare mai buna asupra zonelor problematice pot directiona mai bine atentia asupra proiectelor care nu sunt strategic aliniate sau a celor care se deruleaza corespunzator.
 • Un business intelligence activ: Indicatori de prevenire intr-un stadiu timpuriu, tendinte si prognoze care indica zonele problematice si oportunitatea de a lua masurile de corectii necesare.
 • Interfata usor de folosit: Construit pe un portal web-based familiar, Primavera P6 Analytics este usor de invatat, usor de accesat, iar navigarea prin soft necesita putina instruire.
 • Securitate si performanta: P6 Analytics este construit peste platforma Primavera P6 Enterprise Project Portfolio Management, iar accesul la rapoartele din panoul de control si rularea interogarilor ad-hoc este facila fara sa sacrifice performanta si securitatea datelor.

Cui se adreseaza:

Managerilor de proiecte si programe, inginerilor de planificare si cost control. Tuturor celor interesati de dezvoltarea abilitatilor de management de proiect.

Agenda:

09:45 – 10:00 – Primirea invitatilor

10:00 – 11:20 – Sesiunea 1

11:20 – 11:30 – Pauza de cafea

11:30 – 12:50 – Sesiunea 2

12:50 – 13:10 – Pauza de cafea si bufet

13:10 – 14:30 – Sesiunea 3

14:30 – 14:40 – Pauza de cafea

14:40 – 16:00 – Sesiunea 4

Speakers

Horia Barbuta, PMP – Expert in managementul proiectelor, trainer si consultant cu o experienta vasta de lucru in proiecte de Constructii, Oil&Gas, Telecomunicatii si IT.

Adrian Vornicu – Specialist in planificarea proiectelor, managementul riscului, management de proiect, controlul proiectului, avand cunostinte avansate de Primavera P6, Microsoft Project, Portofolio Management.

Locatia

Phoenicia Grand Hotel, Bucuresti

Curs Managementul Riscurilor

18 – 19 Iunie 2014, Bucureşti

In perioada 18 – 19 iunie 2014, Infinity Business Center în parteneriat cu PMI Romania Chapter a organizat cursul Managementul Riscurilor, ca parte a initiativei AssociatED.

Cursul ofera notiuni aprofundate de managementul riscurilor si  parcurge toate etapele necesare analizei de risc, pornind de la stabilirea contextului  de implementare a managementului riscurilor in organizatie si pana la monitorizarea si controlul riscurilor.

Scop

 • Cresterea nivelului de performanta a managementului de proiecte/portofolii derulate de organizatie, utilizand principiile analizei de risc

Obiective

 • Dobandirea cunostintelor de baza in managementul riscurilor
 • Stabilirea bazei pentu implementarea conceptelor de management al riscurilor in  organizatie
 • Insusirea tehnicilor de identificare si evaluare a riscurilor ce pot influenta obiectivele proiectelor
 • Intocmirea si gestionarea  registrului de riscuri
 • Identificarea actiunilor de diminuare a impactului riscurilor asupra obiectivelor proiectului
 • Intelegerea mecanismelor analizei probabilistice – Monte Carlo

Structura cursului

Ziua 1

 • Managementul riscurilor – arie de expertiza a managementului de proiect
 • Metodologia standard de management al riscurilor
 • Planificarea procesului de management al riscului
 • Identificarea riscurilor, reguli si tehnici de identificare a riscurilor
 • Tehnici de diagramare (diagrama Ishikawa, diagrame de proces, diagrame de influenta)
 • Registrul de riscuri
 • Evaluarea riscurilor
 • Analiza calitativa
 • Matricea Probabilitate-Impact, prioritizarea riscurilor

Ziua 2

 • Analiza cantitativa a riscurilor (EMV, Arborele decizional, Simularea Monte Carlo)
 • Estimarea in trei puncte a duratei activitatilor
 • Probabilitatea de realizare a obiectivelor, probabilitati de referinta
 • Planificarea raspunsului la risc
 • Strategii de raspuns la risc
 • Analiza Cost-Beneficiu
 • Monitorizarea si controlul riscurilor
 • Reevaluarea riscurilor
 • Raportarea (histograme, diagrame Tornado, diagrame Scatter-Plot)

Durata cursului

 • 2 zile, 6 ore/ zi

Locatia

 • Phoenicia Grand Hotel, Sala Saidon

Speaker

Horia Barbuta, PMP – Expert in managementul proiectelor, trainer si consultant cu o experienta vasta de lucru in proiecte de Constructii, Telecomunicatii si IT.

Seminar – Tehnici avansate de planificare si monitorizare a proiectului

29 Mai 2014, Bucuresti

Infinity Business Solutions vine in intampinarea celor care isi doresc sa se dezvolte profesional, prin organizarea unor seminarii specializate. Evenimentul are ca scop cultivarea abilitatilor si cunostintelor in domeniul managementul proiectelor prin insusirea tehnicilor de planificare si masurare a progresului unui proiect.

Scop

 • Identificarea si corectarea erorilor frecvent intalnite in procesul de planificare
 • Aprofundarea si sistematizarea cunostintelor privind utilizarea inteligenta a tehnicilor si a instrumentelor de planificare a proiectelor

Subiecte abordate

 • Definirea activitatilor – nivele de detaliere, gradul optim de granularitate
 • Reguli de utilizare a relatiilor de conditionare intre activitati
 • Laguri pozitive, laguri negative
 • Marja de timp
 • Fragmentarea activitatilor
 • Utilizarea optima a constrangerilor de timp
 • Porti decizionale
 • Unitati de timp, calendare
 • Reguli de aur in planificarea proiectelor
 • Tehnici de reducere a duratei proiectului – “Crashing & Fast Tracking”
 • “Rolling Wave Planning”
 • Tehnici de masurare si monitorizare a progresului

Agenda

 • 09:45 – 10:00 – Primirea invitatilor
 • 10:00 – 11:20 – Sesiunea 1
 • 11:20 – 11:30 – Pauza de cafea
 • 11:30 – 12:50 – Sesiunea 2
 • 12:50 – 13:10 – Pauza de cafea si bufet
 • 13:10 – 14:30 – Sesiunea 3
 • 14:30 – 14:40 – Pauza de cafea
 • 14:40 – 16:00 – Sesiunea 4

Speaker

Sorin Vasilescu, PMP – Consultant certificat in project management cu o experienta vasta de lucru in proiecte Oil & Gas, Constructii si IT

Infinity PM Day – Conferinţa Experţilor în Managementul Proiectelor

Agenda

26 Septembrie 2013

9:00 – 9:30 – Primirea invitaţilor

9:30 – 9:45 – WELCOME

Tiberiu VULPEŞ, PMP, General Manager Infinity Business Solutions

9:45 – 10:30 – Managementul proiectelor EPCC

Adrian PREDOI, PMP, Technical Manager Infinity Business Solutions

 • Structura unui proiect de tip EPCC
 • Tipuri de contracte – “Fixed Price” (Lump Sum) vs. “Time and Material” (Unit Price) vs. “Reimbursable”
 • Utilizarea instrumentului Oracle Primavera în planificarea şi urmărirea proiectelor EPCC

10:30 – 11:15 – CostOS Estimating – Estimarea costurilor cu Soluţia CostOS în Construcţii, Petrol şi Gaze, Proiecte EPC

Apostolos CHATZISYMEON, CEO Nomitech

 • Dezvoltarea unei estimări top down în faza de început a proiectului
 • Dezvoltarea unei estimări detaliate “bottom up” pentru licitaţii
 • Aplicarea tehnologiilor moderne (BIM şi Ansambluri Inteligente) pentru estimarea costurilor
 • Integrarea estimărilor cu alte procese, cum ar fi analiza de risk şi planificarea

11:15 – 11:30 – Pauza de cafea

11:30 – 12:15 – Efectele evenimentelor neprevăzute asupra bugetării proiectelor

Dan PRECUPESCU, Executive Manager Infinity Business Solutions

 • Riscul, factor incert ce poate afecta echilibrul triplei constrângeri
 • Tehnici moderne de estimare ce acoperă efectul incertitudinilor de timp/cost
 • Analiza Monte Carlo, instrument de bază în construcţia unei planificări realiste

12:15 – 13:15 – Servirea prânzului

13:15 – 14:00 – Influenţa leadership-ului în succesul proiectelor

Moderator: Tiberiu VULPEŞ, PMP, General Manager Infinity Business Solutions

Invitaţi speciali:

 • Cosmin TURCU, General Manager ROMELECTRO
 • Cristian HUBATI,  Director Project Management Office and Quality Control OMV PETROM
 • Constantin OPRAN, Prof. PhD. MSc. Eng. Universitatea Politehnica din Bucuresti
 • Florin ENE, General Manager IPIP
 • Victor POPOVICI, Managing Director PROMMENT SERVICES

14:00 – 15:00 – Sesiune de Workshopuri

 • Tehnici moderne de estimare utilizând CostOS Estimating
 • Interacţiunea rolurilor într-un departament de Project Services – Project Manager, Project Services Lead, Project Planner, Cost Controller, Document Controller, Risk Engineer

Locaţie:

Hotel Radisson Blu – sala Atlas 1, Bucuresti

Harta RadissonBlu Bucharest

Mai multe detalii la:

office@infinitybiz.ro sau
ana.geaman@infinitybiz.ro
tel: 021.232.11.38
mob: 0763.056.192