WORKSHOP gratuit – Solutii de Managementul Riscurilor

24 Februarie 2017 – ora 13:00

WORKSHOP gratuit – Solutii de Managementul Riscurilor in ..

.. organizatii

        .. proiecte

                .. operare

Descopera cele mai noi solutii de management al riscurilor, ce te pot ajuta in activitatea curenta, fie ca este vorba de managementul riscurilor la nivel de organizatie, in proiecte sau in faza de operare.

La nivel de organizatie

Complexitatea proceselor desfasurate de o organizatie, presupune expunerea la un numar foarte mari de riscuri ce pot afecta obiectivele strategice ale acesteia. Fie ca vorbim de riscuri financiare, juridice sau tehnice, impactul acestora trebuie evaluat si gestionat integrat si proactiv la nivelul organizatiei.
Captura din rularea RiskAlert

Aplicatia RiskALERT permite gestionarea riscurilor la nivelul fiecarui departament si alertarea automata a persoanelor responsabile astfel incat procesul de implementare a solutiilor de atenuare a riscurilor sa se desfasoare in conditii optime.

 

La nivel de proiect

 

Optimizarea graficului de incarcare a resurselor, aprovizionarea la timp a materialelor si a echipamentelor sau identificarea probabilitatii de indeplinire a obiectivelor proiectului buget/timp/calitate inca din faza de planificare, sunt doar cateva din beneficiile ce pot fi obtinute in urma implementarii optime a proceselor de management al riscurilor.

Aplicatia Primavera Risk Analysis permite evaluarea atat calitativa cat si cantitativa a riscurilor identificate. Dispunand de un puternic motor de calcul ce poate rula zeci de mii de scenari in doar cateva minute, veti beneficia de grafice de executie ce tin cont de impactul riscurilor si veti putea determina in mod corect bugetul de contingenta (rezerva) ce ar trebui adoptat in proiect pentru a putea gestiona in mod optim riscurilor daca acestea vor impacta la un moment dat proiectul.
Captura din rularea RiskAnalysis

In faza de operare

imagine proces industrial In zilele noastre o importanta din ce in ce mai mare o reprezinta siguranta in faza de operare. Riscurile sunt complexe si pot avea un impact dramatic, de la simple accidente si pana la pierderea de vieti omenesti.
Aplicatia SafetyRisk dispune de toate uneltele necesare identificarii, evaluarii si montorizarii riscurilor, functionand pe principiul reducerii acestora la pragul minim rezonabil de impact (ALARP). Aplicatia respecta principiile standardelor internationale in domeniu: Seveso III, ISO 31000:2009 sau BS OHSAS 18001.

Inscrieri, in limita locurilor disponibile, la numerele de telefon: 0737 503 352, 0737 503 342 sau
email: office@infinitybiz.ro

Locatie: str.Constantin Aricescu nr.18, etaj 3 – interfon 05, sect.1 Bucuresti

imagini sediu

Comments are closed.