Infinity Business Center, acreditat Registered Education Provider (R.E.P.) de catre Project Management Institute (PMI)

logo repProject Management Institute (PMI), cea mai mare asociație de Management de Proiect din lume a oferit companiei Infinity Business Center recunoașterea ca Furnizor Oficial de Educație prin certificarea ca Registered Education Provider (R.E.P.).

Statutul de R.E.P. ne recunoaște ca fiind un furnizor de înaltă calificare ce oferă servicii și cursuri bazate pe principiile de management de proiect și pe cele mai bune practici aliniate la standardele internaționale PMI – “A Guide to the Project Management Body of Knowledge” (PMBOK®Guide).

După un lung proces de verificări, Infinity Business Center se alătură grupului de companii certificate R.E.P. în mai mult de 80 de țări. Pentru obținerea acestui statut a fost nevoie de un timp de așteptare de mai bine de jumătate de an în care PMI a urmărit îndeplinirea criteriilor impuse privind conținutul cursurilor, nivelul de calificare al instructorilor, precum și cele privind Proprietatea Intelectuală.

Acreditarea obținută, ce poate fi verificată aici, atestă faptul că Infinity Business Center este autorizată să elibereze Professional Development Units (PDU) pentru menținerea certificării PMI: Project Management Professional (PMP)®,  precum și alte acreditări profesionale PMI. De asemenea, cursurile noastre permit obținerea celor 35 de ore de contact (contact hours) obligatorii pentru susținerea examenului de certificare PMP®.

PMI, PMP, PMBOK și logo-ul PMI Registered Educatin Provider sunt mărci înregistrate ale Project Management Institute, Inc.

Comments are closed.