Infinity Business Solutions, invitat special al SNSPA la Seminarul Managementul Riscurilor in Proiecte

Sâmbătă, 16 aprilie 2016, a avut loc seminarul științific “Managementul Riscurilor în Proiecte”, organizat de Școala Naţională de Studii Politice și Administrative (SNSPA), la care a participat, în calitate de invitat special, compania Infinity Business Solutions.

Evenimentul a fost organizat la inițiativa Prof. univ. dr. MSc. Ing. Constantin Opran, reprezentantul catedrei de Management de Proiect din cadrul SNSPA, cu scopul de a aduce în fața studenților modele profesionale din industria pe care aceștia o studiază – de a înțelege cum se desfășoară proiectele în realitate, fazele pe care le traversează, care sunt obstacolele întâmpinate în proiecte, și mai ales, cum pot fi acestea prevăzute și diminuate.

”De-a lungul timpului am simțit nevoia studenților de a învăța prin exemple practice materiile pe care noi, profesorii, ne străduim să le împărtășim într-un mod cât mai interactiv, de aceea am decis să fac acest parteneriat cu o companie care are expertiză pe Managementul Riscurilor și să aduc în fața studenților modele profesionale din domeniul pe care ei îl studiază. Deși seminarul a fost intr-o zi de sâmbătă, peste 80 de studenți au luat parte la prezentare prin participare activă și inițierea unor discuții concentrate pe materia învățată”, a declarat Prof. univ. dr. MSc. Ing. Constantin Opran.

”Managementul proiectelor, ca să producă efecte pozitive, trebuie să facă parte din cultura organizației, iar oamenii care îl practică să fi învățat cât mai de timpuriu aceste concepte, astfel încât, ele să devină bune practici. Studenții și masteranzii au o oportunitate fantastică și în același timp sunt o oportunitate pentru noi, de a fi, respectiv de a avea profesioniști adevărați într-o economie în care competitivitatea și eficiența sunt cuvinte cheie ale unei afaceri de succes. Am acceptat cu plăcere invitația domnului Prof. Opran de a ne aduce o mică contribuție în formarea studenților din cadrul SNSPA”, a spus Tiberiu Vulpeș, Director General Infinity Business Solutions.

Mai jos imagini din timpul prezentărilor:

IMG_1113

IMG_1100IMG_1097IMG_1103IMG_1124IMG_1129

Comments are closed.