myRiskALERT

Cu module de risc flexibile și multifuncționale, companiile reduc posibilitatea apariției unui eveniment de mare risc la un nivel minim posibil.

Logo myRiskALERT
 

 

Infinity Business Center a lansat in Romania una dintre cele mai inovatoare platforme de Project Safety Risk Management, myRiskALERT. Aplicatia se adreseaza atat companiilor din industria petrochimica care desfasoara procese de mare risc cat si operatorilor economici si institutiilor publice care trebuie sa respecte standardele europene Seveso 3, ISO 31000:2009, ISO 31010:2009 cat si BS OHSAS 18001.
Practic nu exista industrie in care riscurile de operare sa nu fie un real pericol pentru vietile omenesti dar si pentru bunurile materiale. Utilizarea unui material neadecvat poate sa produca incidente dezastroase in anumite conditii de utilizare. Managerii de proiect, cu ajutorul inginerilor de proces, trebuie sa identifice toate aceste scenarii si sa puna bariere care sa diminueze probabilitatea de aparitie si/sau impactul.

risk alert

 

 

myRiskALERT faciliteaza procesul de identificare si de monitorizare a riscurilor prin intermediul registrului de riscuri si al registrului de actiuni. Managerul de proiect si managerul de proces pot verifica in orice moment stadiul in care se afla actiunile in desfasurare si nivelul de risc la care sunt expuse procesele industriale si activitatea economica.
Noua soluție poate fi implementata atat in cloud cat si in premise si accesată de pe orice dispozitiv. Este ușor configurabilă, multiuser și cu nivele de securitate pe fiecare tip de utilizator.

risk alert

Multitudinea de funcţionalităţi şi posibilitatea de a a se interconecta cu alte registre şi studii de securitate, cat si integrarea cu sisteme profesionale de project risk management precum Primavera Risk Analysis, dovedeşte faptul că myRiskALERT poate fi cu succes ghidul de management al riscurilor pentru orice companie care are ca scop final reducerea posibilităţii de apariţie a unui eveniment de mare risc la cel mai mic nivel rezonabil posibil.

risk alertrisk alert

În realizarea soluției myRiskALERT, Infinity Business Center a colaborat cu ingineri de risc, cu experință internationala în managementul proiectelor și proceselor. Solutia informatica a conceputa de un grup de ingineri de proces si manageri de proiect astfel incat surprinde nevoile reale de business.

Solicită o prezentare Testează aplicația Achiziție produs