Oracle lansează versiunea 15.2 a aplicației Primavera P6 EPPM

Oracle actualizează aplicația de planificare a proiectelor Primavera P6 Enterprise Project and Portfolio Management prin adăugarea de noi funcționalități și îmbunătățirea celor existente. Versiunea 15.2 se prezintă cu o interfață regândită pentru a ușura munca utilizatorilor.

Oracle 15.2

Una dintre opțiunile nou introduse – căutare globală și înlocuire se poate efectua acum și din fereastra de proiecte, astfel, modificările din cadrul proiectelor selectate se pot efectua cu o mai mare ușurință. Până în acest moment această funcție a fost disponibilă doar la nivel de activități (global change).

Noua versiune permite accesarea detaliilor despre utilizarea resurselor atunci când atribuiți resursa pe noi activități.

selectare resurse

De asemenea, versiune 15.2 permite Importul și exportul proiectelor prin intermediul unui serviciu programabil de către utilizator, ceea ce conferă o mai mare flexibilitate de gestionare a proceselor în cadrul companiei.

Rapoartele de audit cu privire la tabelele bazei de date sunt mai rapide, conțin mai multe informații și sunt mai ușor de citit de către utilizator.

audit

Ca partener Oracle, cu înaltă expertiză în implementarea suitei Primavera P6 EPPM, Infinity Business Center oferă actualizarea la ultima versiune (15.2), recent lansată pe piață.

Comments are closed.