Profil companie

Afacerea clientului nostru este si afacerea noastra. De aceea finalizarea proiectelor la timp, in limitele bugetului si cu riscuri minime este prioritatea noastra numarul 1.

Misiune

Infinity Business oferă angajamentul ferm de a pune la dispoziţia clienţilor săi cele mai bune metodologii şi servicii integrate de management de proiect.

Misiunea noastră este aceea de a adăuga valoare clienţilor noştri ajutându-i să gestioneze şi să conducă proiectele pe baza celor mai bune practici şi instrumente din întreaga lume, pentru a menţine controlul la expunerea la risc de-a lungul ciclului de viață al proiectului.

Viziunea

Dorim sa fim cel mai credibil furnizor de solutii de management al proiectelor si programelor din Romania, oferind clientilor nostri ce au nevoie, cat au nevoie si cand au nevoie.

Valorile

 • Inovatia solutiilor
 • Echilibrul intre know-how si instrumentele software
 • Solutii de business complete
 • Satisfactia clientilor
 • Abordarea “win to win” in relatiile cu partenerii de business
 • Parteneriatul cu angajatii

Formatorii noștri au demonstrat competențe tehnice, integritate și profesionalism prin eforturile lor de a oferi clienților nostri aplicabilitate practică a cunoștințelor împărtășite la cursurile la care au participat.

Competenţele noastre profesionale cuprind de la gestionarea riscurilor în Managementul Proiectelor  utilizând Oracle Primavera Risk Analysis, Crystal Ball şi  Risk-Track, până la planificarea proiectelor şi managementul proiectelor cu instrumente informatice consacrate ca Primavera sau MS Project, având ca obiectiv principal dezvoltarea şi implementarea soluţiilor EPPM pentru clienţii noştri.

Prima implementare a managementului de risc in Romania

Infiintata in 2006, Infinity a fost prima companie de management de proiecte din Romania care a integrat programe profesionale de gestionare a riscurilor in metodologia utilizata.

Datorita acestei oferte unice in Romania, primii nostri clienti au fost marile companii din industria petroliera: Petrom si Rompetrol.

Recunoastere internationala

Castigarea in 2009 a Premiului de Excelenta al IPMA cu proiectul “Modernizare 5000 de sonde” al Petrom confirma calitatea serviciilor Infinity si determinarea echipei noastre de consultanti.

Aceasta reusita romaneasca a fost posibila in parte si datorita contributiei noastre. Gratie multiplelor analize de risc derulate de consultantii nostri pe parcursul celor 2 ani, durata proiectului a fost scurtata, iar desfasurarea lui nu a fost influentata de evenimente exterioare.

Solutii informatice

Folosim cele mai complete solutii informatice existente la nivel global pentru identificarea, analizarea si gestionarea totalitatii riscurilor.

Parteneriatul cu Oracle

Oracle Gold PartnerIn 2006, am stabilit parteneriatul strategic cu Pertmaster, companie britanica a carei solutie informatica de managementul riscurilor era numarul 1 mondial in domeniu. Astfel, am devenit primul furnizor de solutii profesionale de managementul riscurilor din Romania. In 2012 devenim Oracle Gold Partner si astfel singura companie din Romania cu competente de management al proiectelor si portofoliilor de proiecte recunoscute atat de Oracle, cat si de Microsoft.

Parteneriatul cu Microsoft pentru zona “Project and Portfolio Management”

Microsoft Partner Silver Project and Portfolio Management Certificarea Microsoft pentru competența de “Project and Portfolio Management” demonstreaza capacitatea companiei Infinity Business Solutions de a utiliza solutia software Microsoft Project Professional cu scopul de a dezvolta, promova, şi pune în aplicare soluții robuste de management de proiect pentru întreprinderi (EPM).

Parteneriatul cu Nomitech

nomitech pictureIn 2013, am semnat un parteneriat strategic cu Nomitech, liderul european in sisteme software de estimare a costurilor. Parteneriatul a dus la completarea gamei de solutii, produse si servicii oferite de Infinity Business Solutions cu un sistem software de estimare a costului – CostOS Estimating. CostOS Estimating, creat de Nomitech, este cel mai avansat sistem software de estimare a costului din Europa.

Parteneriatul cu Intaver Institute

Pentru a asigura o paleta cat mai larga de solutii informatice pentru clientii nostri, am realizat parteneriatul cu Intaver Institute pentru distributia solutiei RiskyProject Professional.

Prima aplicatie romaneasca de management al riscurilor – RiskALERT

In 2010 Infinity si-a consolidat statutul de lider local dezvoltand prima aplicatie informatica romaneasca de management al riscurilor – “RiskALERT”.

Scopul ei este automatizarea procesului de control al riscurilor prin transmiterea de alerte privind evenimentele iminente.

Deruland proiecte in Romania, am descoperit treptat necesitati care nu erau satisfacute de aplicatiile existente. In scopul de a oferi clientilor nostri o functionalitate completa, am creat aplicatia “RiskALERT”, in care am incorporat toata experienta acumulata.

In prezent avem in lucru o platforma de management al proceselor, realizata pe aceleasi principii.

Valabilitate dovedita in mai multe domenii

Proiectele la a caror reusita am contribuit in toti acesti ani, ne-au facut mai puternici. Varietatea lor atesta ca ne-am extins cu succes aria de expertiza in multiple domenii: petrol si gaz, constructii, energie si infrastructura.

Astfel, putem garanta servicii de calitate indiferent de domeniul de activitate al companiei dumneavoastra.

Stabilitate

Stabilitatea clientilor nostri atesta ca abordarea Infinity este eficienta si aduce rezultate.

Folosirea metodologiei noastre de management de proiect & riscuri si a solutiilor noastre informatice, a adus de fiecare data la indeplinirea la termen a proiectului, reducand costurile, durata desfasurarii si riscurile.

Scurt istoric

2006

 • Infiintare – Compania a luat nastere in jurul unui grup entuziast de specialisti in implementarea solutiilor de tip EPPM (Enterprise Project Portfolio Management) si ERP (Enterprise Resource Planning)
 • Prima linie de business a companiei, nou infiintate, a prins contur prin atragerea partenerului strategic Pertmaster, companie britanica specializata in dezvoltarea si implementarea aplicatiilor de management al riscurilor
 • Astfel, Infinity Business Solutions a devenit primul furnizor de solutii profesionale de management al riscurilor din Romania

2007

 • Petrom OMV, cea mai mare companie din Romania, adopta solutia completa de management al riscurilor propusa de Infinity
 • Consultantul international pentru proiecte de constructii civile, Techno Engineering, integreaza in proiectele companiei solutia de management al riscurilor Infinity
 • Bog’Art achizitioneaza licente si training pentru aplicatia Pertmaster Risk Expert

2008

 • Metodologia de management al riscurilor pentru proiecte de antrepriza generala este validata prin implementarea acesteia la una dintre cele mai semnificative companii de constructii – Bog’Art
 • Rompetrol analizeaza, cu ajutorul specialistilor Infinity, amenintarile si oportunitatile in cel mai strategic program de dezvoltare al lor
 • Consultantii Infinity Business Solutions sunt implicati in derularea celui mai mare proiect din Romania – programul “Modernizare 5000 de Sonde” al Petrom
 • Programul “Modernizare 5000 de sonde” al Petrom castiga Premiul de Excelenta în Managementul de Proiect din Romania

2009

 • Organizarea primei conferinte de management al riscurilor din Romania care a combinat standardul PMI cu aplicatii informatice
 • Programul “Modernizare 5000 de sonde” al Petrom castiga, la Helsinki, premiul de excelenta IPMA 2009

2010

 • Lansarea primei aplicatii romanesti de management al riscurilor – “RiskALERT”
 • Primul client “RiskALERT”: Lukoil Romania

2011

2012

 • Devenim partener certificat Oracle Gold Partner si astfel singura companie din Romania cu competente de management al proiectelor si portofoliilor de proiecte recunoscute atat de Oracle, cat si de Microsoft

2013

 • Este anul consolidarilor si a noilor oportunitati. Infinity continua implementarea solutiilor software de management de proiect si managementul riscurilor in proiectele multor jucatori importanti pe piata romaneasca: Strabag, Siemens, Kremsmueller si altii.
 • In 2013, Infinity Business Solutions demareaza o strategie de diversificare a portofoliului de solutii software. Astfel, se stabileste parteneriatul cu Nomitech, lider european de sisteme software de estimare a costurilor, iar compania devine singurul furnizor CostOS Estimating in Romania.
 • Extinde portofoliul de solutii si produse cu solutia profesionala de estimare a costurilor CostOS Estimating, cel mai avansat sistem informatic de estimare a costurilor din Europa.

2016

logo rep

În 2016, Infinity Business Center a devenit Registered Education Provider (R.E.P.), acreditare oferită de Project Management Institute (PMI).